Welkom op Noordlaren.eu

Workshops in de Rieshoek

Beste allemaal,

Het Rieshoek-jaar begint goed met leuke evenementen. Hieronder twee workshops.

Graag tot ziens in de Rieshoek!

www.derieshoek.nl

Workshop Little MéSann
16 & 17 januari
19:30 – 22:00 uur

Na het succes van de vorige editie, geeft Little MéSann opnieuw een gezellige workshop groendecoratie. Dit keer is het thema ‘winter’. Je kunt kiezen tussen het maken van een krans, een toef of een hart.
Opgave kan vanaf nu bij Cathy Gerrits via info@littlemesann.nl of 06-24476677.
€29,95 per persoon, materiaal koffie/thee en wat lekkers inbegrepen

Sprankels workshop- en inspiratiedagen
8 en 9 februari 2020
9:30 – 16:30 uur

Zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020 tovert Lepel Geluk de Rieshoek om tot een groene oase. Dit jaar staat Sprankels namelijk in het teken van duurzaam en aandachtig leven.
Wil je meer weten over een groene leefstijl? Heb je behoefte om te onthaasten? Of ga je liever creatief aan de slag met het handletteren van cadeaulabels en kaarten of het maken van een mooie (recycle) lamp? De keuze is aan jou.

Wij vinden het enorm gezellig als je komt, alleen of samen, want deze dag wil je niet missen! Er is plek voor maximaal 35 vrouwen, vol=vol, dus wacht niet te lang met inschrijven.

De investering bedraagt slechts € 75,– per persoon!!! Dit is inclusief 2 of 3 workshops, thee/koffie, lunch, drankjes, hapje en een borrel. Wil je op beide dagen komen dat kan natuurlijk ook. Je betaalt dan €130,– i.p.v. €150,-
Het volledige programma en een uitgebreide beschrijving van de workshops vind je op www.lepelgeluk.nl Daar zie je ook hoe je je kunt aanmelden en betalen.

www.derieshoek.nl

Praat mee over dit bericht via Facebook