Welkom op Noordlaren.eu

Uitnodiging Verenigingenavond Noordlaren 11 oktober in De Hoeksteen (grote zaal)

hoeksteen-300x200

Verenigingenavond 11 oktober 2022 van 20.00 tot uiterlijk 22.00 uur in dorpshuis de Hoeksteen

Uitnodiging

Traditiegetrouw organiseert Dorpsbelangen in oktober een verenigingenavond, een bijeenkomst met bestuursleden van alle verenigingen, stichtingen en clubs uit het dorp. De algemene ledenvergadering (ALV) van Dorpsbelangen is in april 2023. De presentaties van de verenigingen op de ALV zoals dat vroeger gebeurde zijn zoals jullie weten vervallen. De verenigingenavond is hiervoor in de plaats gekomen. Mede daardoor hebben zowel de verenigingenavond als de ALV een andere invulling gekregen.

Ieders inbreng is van belang. We hopen dat elke vereniging minstens één bestuurslid afvaardigt. We richten ons op praktische zaken. Deze keer staat het onderwerp Leefbaarheid Noordlaren centraal.

Programma

1. Welkomstwoord, korte toelichting en voorstelrondje (voor zover nodig).
2. Gezamenlijke bespreking.
3. Afsluiting.

Onderwerp

Op 12 mei was er in de Hoeksteen op initiatief van Dorpsbelangen een thema-bijeenkomst in het kader van ‘Leefbaarheid Noordlaren’. De bijeenkomst vloeide voort uit de algemene ledenvergadering van 8 april 2022. De avond van 12 mei stond volledig in het teken van de keuze voor maximaal vier thema’s waar het dorp, Dorpsbelangen en de gemeente gezamenlijk aan wil werken in 2022-2023/ 2024. Twee thema’s waren al bekend, namelijk het thema verkeer en het thema opknapbeurt speelplaats Hovenpad. Vanuit de gemeente is er de vraag om met een beperkt aantal dorpsthema’s te werken. Vanuit Dorpsbelangen is er de wens om het aantal thema’s overzichtelijk, behapbaar en concreet te houden.

Praat mee over dit bericht via Facebook