Welkom op Noordlaren.eu

Tai Chi Tao/ Qi Gong lessen in De Rieshoek

tai chiOp woensdag 13 februari start Alie Keijzer met een lessenreeks van 6 aaneengesloten weken.
De lessen zijn van 19:30 tot 20:30 uur in de Rieshoek.
Kosten van de cursus: € 60,=, een losse les kost € 12,50.

Opgave graag voor zaterdag 9 februari, via info@qiflowzuidlaren.nl of telefonisch: 06-38984233.

Beste deelnemers aan de lessen Tai Chi Tao/ Qi Gong,
Wat fijn dat er zoveel belangstelling is voor de cursus Tai Qi Tao/ Qi Gong. Ik heb besloten 7 weken lessen te geven, zodat een gemiste les kan worden ingehaald. De laatste les zal dan zijn op woensdag 27 maart.

Qua kleding kunt u het best gemakkelijk zittende kleding dragen en gymschoenen. Ik adviseer u om niet vlak voor de les een zware maaltijd te nuttigen.

Betalen mag contant, maar u mag het lesgeld ook overmaken. Hiervoor krijgt u een nota mee.

Mochten er vragen zijn, mag u altijd even contact opnemen.
Hartelijke groet van Alie Keijzer


Wat is Tai Chi Tao/ Qi Gong ?

De langzame, rustige bewegingen van Tai Chi Tao/ Qi Gong worden bewust, met aandacht voor je eigen lichaam uitgevoerd. Gecombineerd met een goede ademhaling zijn de bewegingen goed voor lichaam en geest. De oefeningen worden vooral staand uitgevoerd, maar zittend kan ook prima. De bewegingen zijn eenvoudig aan te leren, waardoor deze ook in het dagelijkse leven gemakkelijk toepasbaar zijn.

Qi Gong is een bewegingsleer die zijn oorsprong duizenden jaren geleden heeft in China. Met Qi Gong werk je aan je gezondheid, de oefeningen hebben als doel de Qi (levensenergie) te laten stromen. Hierdoor kun je je meer in balans gaan voelen.

De oefeningen zijn gebaseerd op de Vijf elementenleer (Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal), de cyclus van veranderingen die in de natuur voorkomen, en ook binnen onszelf plaatsvinden.

Bij voldoende animo geef ik een cursus van 6 lessen in De Rieshoek op woensdagavond van 19.30- 20.30 uur. In deze lessen zal ik, naast de oefeningen, wat uitleg geven over de Vijf Elementenleer. Hierdoor spreken de oefeningen wat meer tot de verbeelding.

Laat je verrassen door deze mooie, vloeiende bewegingen en de filosofie die je weer iets anders naar gezondheid leert kijken.

Hartelijke groet en graag tot ziens,

Alie Keijzer

QiFlow
www.qiflowzuidlaren.nl

Praat mee over dit bericht via Facebook