Welkom op Noordlaren.eu

Sinterklaas in Noordlaren

Sinterklaas 2021 - Route Noordlaren (002)Goedenavond,

Hierbij wat meer informatie omtrent de intocht aanstaande zaterdag:

Sinterklaasintocht – zaterdag 27 november 2021

Vanwege het toenemende aantal besmettingen en maatregelen zal de intocht van aanstaande zaterdag er anders uitzien dan wij eerder hebben gecommuniceerd.

Aan alle (groot)ouders die hun kinderen per e-mail bij de Kidsclub hebben opgegeven, er is vanavond een e-mail verstuurd met verdere informatie.

Sinterklaas zal een rondje met de huifkar door het dorp doen. Mochten jullie het leuk vinden om even naar de Sint en zijn Pieten te zwaaien, de route sturen we hierbij.

Let op! Sinds afgelopen woensdag is de 1,5 meter afstand regel weer verplicht, houd dit zelf goed in de gaten. Ook willen we vragen om niet te mengen bij de verzamelpunten met de kinderen die daar een kleinigheidje krijgen van de Pieten. Mochten jullie er met kindjes zijn die niet zijn aangemeld bij de Kidsclub dan wordt er zeker wel even wat aandacht aangegeven!

We hopen op deze manier de intocht zo veilig mogelijk te houden en er een fantastische herinnering voor onze kinderen van te maken!

Groetjes,

De Kidsclub Pieten

Sinds de sluiting van de school zet een groep ouders zich in voor het behoud van ontmoetingsmogelijkheden voor kinderen in Noordlaren. Met regelmaat organiseren we een Kidsclubactiviteit in het dorp.
Ook op de mailinglist? Of wil je meehelpen een Kidsclub-editie te organiseren? Stuur dan een berichtje naar kidsclubnoordlaren@gmail.com.
Volg ons ook op Facebook:  https://www.facebook.com/kidsclubnoordlaren.

Praat mee over dit bericht via Facebook