Welkom op Noordlaren.eu

Rieshoekactiviteiten

Beste allemaal,

We hebben weer een aantal leuke dingen op de agenda staan.

Rieshoek Sessies: Bjarke Ramsing

Op zondag 23 februari, van 15:00 tot 18:00 uur, organiseert Cirkell Evenementen een gezellige muzikale borrelmiddag in de Rieshoek.

Bjarke Ramsing had zijn muzikale opvoeding op het platteland van Denemarken. Jarenlang tourde hij door Europa. Vandaag de dag lijkt het erop dat de energieke folk liedjes van Bjarke een nieuwe vruchtbare basis hebben gevonden in Nederland. In de Rieshoek speelt hij samen met Teun van Langen op contrabas en Floris Venema op percussie. Meer info op: bjarkeramsing.com
Tickets kosten in de voorverkoop een tientje en zijn verkrijgbaar via https://www.chipta.com/tickets/event/25979/rieshoek-sessies-met-bjarke-ramsing-band/

Schrik(kel) Borrel

Kom op zaterdag 29 februari, vanaf 17:00 uur, naar deze spannende editie van de dorpsborrel!

De organisatie ligt in handen van de bewoners van Achter de Hoven, Hovenpad en de Steeg, in samenwerking met de Activiteitencommissie van de Rieshoek en de Kidsclub. Soep en broodjes worden verzorgd.
Om 17:15 uur gaan we Weerwolven met kinderen van ongeveer 8 jaar en ouder. En voor wie durft: het Moordspel begint, uiteraard na kinderbedtijd, om 20:30 uur. Na ontruiming van de ‘crime scène’ kan er weer worden gedanst.

Brood van Stoet

Zin in lekker vers en ambachtelijk brood voor in het weekend? En dan ook nog eens op te halen in eigen dorp? Dat kan!
Als je op woensdag voor 12 uur online bestelt bij Stoet, kun je het brood op vrijdag tussen 11:00 en 13:00 uur ophalen in de Rieshoek.
Bakker Steffie is nu even op vakantie, maar op zaterdag 22 februari staat het assortiment voor de daaropvolgende week online. Betalen kan bij het ophalen, contant of per pin.
https://www.bakkerijstoet.nl/

Graag tot ziens in de Rieshoek!

Stichting Behoud en Beheer de Rieshoek Noordlaren

www.derieshoek.nl

Praat mee over dit bericht via Facebook