Welkom op Noordlaren.eu

Pasen …. Ook bij de Voedselbank ?

Pasen …. Ook bij de Voedselbank ?

Nog 2 weken en dan is het paasfeest al bijna weer achter de rug. Op dit moment zijn we in de kerk druk bezig met de voorbereidingen. Kunnen er wel of kunnen er geen mensen fysiek aanwezig zijn ? Wat doen we als de corona toch te veel risico geeft om samen te komen ? Willen predikanten wel voorgaan als er toch mensen fysiek aanwezig zijn ? Kortom, allerlei situaties waar we op voorbereid moeten zijn.

Thuis bereiden we ons ook voor op Pasen: geestelijk, maar ook praktisch: wel of geen kinderen op bezoek ? Hoe simpel of hoe uitgebreid vieren we het? Wij hebben een keuze. Veel mensen hebben dat niet, gewoon omdat hen het geld ontbreekt om keuzes te maken.
Daarom hebben we het idee opgepakt om voordat de Paasdagen beginnen in het Trefpunt paasstollen in te zamelen, die we vervolgens afleveren bij de Voedselbank.

Op deze manier kunnen mensen, die normaliter geen geld hebben om van zo’n lekker paasbrood te genieten, toch hun paasdis wat opvrolijken.

Doet u mee ?

U kunt uw bijdrage afleveren in het Trefpunt in Glimmen, ingang Kastanjelaan,

op woensdag 24 maart tussen 09.30 en 12.30 uur.

Mocht dat tijdstip u niet uitkomen, belt u dan even met Wil Hiensch (tel 050 4061293) of Corke van der Weijden (tel. 0592 580206).

De mensen in Noordlaren kunnen hun bijdrage afgeven bij Dick Vos, Lageweg 45 op donderdag 25 maart

Laten we hopen dat we met een grote hoeveelheid paasstollen naar de Voedselbank

Praat mee over dit bericht via Facebook