Welkom op Noordlaren.eu

Op zoek naar…

begraafplaats

Op zoek naar …..

Dit artikeltje gaat niet over het programma waarin mensen strijden om een hoofdrol in een musical.
Waar zijn we dan wel naar op zoek ? Zoals u wellicht weet is de protestantse gemeente Noordlaren Glimmen eigenaar en beheerder van de mooie begraafplaats in Noordlaren. Deze begraafplaats is niet alleen bestemd voor kerkleden, maar voor alle mensen, die wonen in Noordlaren en Glimmen. De begraafplaats bestaat al meer dan 150 jaar. In de afgelopen jaren zijn er heel wat mensen begraven. U kunt dat inzien op de website, getiteld begraafplaatsnoordlaren.nl en dan klikken op openbaar register. U kunt ook kijken op pkn-ng.nl/begraafplaats. Daar kunt u ook de film zien die van de begraafplaats is gemaakt en het reglement van de begraafplaats lezen.
Van heel veel van de graven hebben wij geen of geen actuele adressen van rechthebbenden of contactpersonen.
Mochten wij voor 1 mei 2024 geen reacties op de ontbrekende of onjuiste gegevens hebben ontvangen, dan vervallen de grafrechten en zal het graf op termijn geruimd kunnen gaan worden.
Wij willen voorkomen dat wij dat doen zonder familieleden daarbij betrokken te hebben. Vandaar deze oproep.
Daarom onze vraag: heeft u familieleden, die op de begraafplaats zijn begraven en vermoedt u dat de gegevens wel eens niet meer zouden kloppen, wilt u dan contact opnemen met de beheerder van onze begraafplaats, mevrouw Hanneke Ossenkoppele. Zij is telefonisch bereikbaar onder nummer 06 28361281 of e mail kosternoordlaren@pkn-ng.nl.
Wij hopen op veel reacties.

Corke van der Weijden Hanneke Ossenkoppele
secretaris college van kerkrentmeesters koster/beheerder Noordlaren
06 44030750 06 28361281

Praat mee over dit bericht via Facebook