Welkom op Noordlaren.eu

Massale opkomst gemeenteraad bij werkbezoek in de Rieshoek

raad Gem. Haren-60Maandagavond 19 maart was er sprake van een massale opkomst bij het werkbezoek in de Rieshoek door raadsleden van de gemeenteraad en de burgemeester van Haren.
De raadsleden en de burgemeester Pieter van Veen zijn allemaal positief verrast over wat de stichting het afgelopen jaar heeft bereikt.
Er zijn concrete plannen en er is een helder verhaal over hoe de stichting de aanschaf wil realiseren en toekomstbestendig gaat maken.
raad Gem. Haren-3
Rianne van Leff dagbesteding heeft die avond gezorgd voor een hartelijk en warm welkom.
raad Gem. Haren-1Daarna volgde een rondleiding door het gebouw waarbij de gebruikers enthousiast vertelden over hun werkzaamheden in het gebouw en op welke manier zij stuk voor stuk iets bijdragen aan het dorp.
Dit is een belangrijk speerpunt vanuit de visie van de stichting, zodat de invulling van de Rieshoek altijd een maatschappelijke waarde heeft.
raad Gem. Haren-71
Al met al kijken we terug op een zeer inspirerende en enerverende avond waarin de belangen onderstreept werden ten aanzien van de samenwerking en het kijken vanuit mogelijkheden en kansen, zodat dit prachtige burgerinitiatief een eerlijke kans heeft om te slagen.
raad Gem. Haren-5
Agniete

Praat mee over dit bericht via Facebook