Welkom op Noordlaren.eu

Kamperen met de Kidsclub. GEANNULLEERD vanwege slechte weer

kinderen gestileerdKidsclub Noordlaren organiseert dit jaar Ouder en Kind kamperen.
Hierbij alvast antwoord op de vijf basisvragen in het leven:

Wie? kinderen uit Noordlaren en omstreken met hun ouder(s)
Waar? Scouting Tecumseh; Rollematen 2; 9752 XT Haren
Wanneer? Zaterdag 7 oktober vanaf 17u tot zondag begin van de middag
Hoe? Ouder(s) en kind(eren) kamperen in hun eigen tent op een gezamenlijk veld met dorpsgenoten. Sanitair van scouting staat tot onze beschikking. Kidsclub organiseert meerdere spellen. Kosten: €2 per kind, ouders gratis.
Wat? Globale opzet is: 17u tent opzetten (spel voor de kinderen) – 18u eten (zelf iets makkelijks meenemen of maken, al zijn er geruchten dat een paar mensen iets gezamenlijks willen bereiden) – 19u spannend spel met zaklampen en gloeistaafjes – 20u kampvuur – Volgende ochtend zelf ontbijt maken – Veldspel – gezamenlijke bannock lunch – tent en terrein opruimen.

En mocht de weersvoorspelling t.z.t angstaanjagend zijn, dan blazen we het feest af.

Inmiddels hebben we van minstens 15 kinderen en 13 ouders gehoord dat ze graag komen. Het belooft dus een gezellige overnachting te worden. Een paar ouders konden we voor deze berichtgeving nog niet persoonlijk bereiken, maar voel je bij deze uitgenodigd!

Wat we van jullie vragen is:
• Stuur een bevestigingsmailtje naar kidsclubnoordlaren@gmail.com met de namen van wie er komen en een telefoonnummer voor een tijdelijke app-groep ‘kamperen kidsclub’.
• Zorg voor een eigen tentje met kampeerspullen voor één overnachting.
• Neem een snelle hap voor ’s avonds en ontbijt mee.
• Meld je bij Henk Ensing of dit mailadres met vragen over het kamperen.
• Meld je bij Agniete van Everdingen, Inge Hordijk of dit mailadres met vragen over het spelprogramma.
• Denk gerust actief mee. Dit is voor de kidsclub een nieuwe vorm om een spelprogramma mee aan te bieden. We kunnen het zo simpel en zo uitgebreid maken als we met elkaar maar willen. Lijkt het je bijvoorbeeld leuk om met Henk het avondeten toch gezamenlijk te bereiden? Leef je uit! Heb je leuk spelmateriaal of speel je gitaar? Neem lekker mee! Met elkaar krijgt het vanzelf vorm en ontdekken we hoe we dit wellicht een volgende keer nog beter kunnen organiseren.

Wat met een spontaan idee begon, lijkt binnen 2 weken werkelijkheid te worden.
Graag tot dan!

Met vriendelijke groeten,
Team Kidsclub

Sinds de sluiting van¬ de school in Noordla¬ren zet een groep oud¬ers zich in voor het ¬behoud van ontmoeting¬smogelijkheden voor k¬inderen in het dorp. ¬Met regelmaat organis¬eren we een Kidsclubm¬iddag in en om het vo¬ormalige schoolgebouw¬ in Noordlaren.

Volgende kidsclub is op woensdag 8 november 2017: Breakdance en disco in De Rieshoek

Praat mee over dit bericht via Facebook