Welkom op Noordlaren.eu

Foto vd Maand december is van Ellen Meijer

2021.12. 01 ellen meijer

De foto van de laatste maand van het jaar en tevens mijn laatste bemoeienis met de jurering van de Foto van de Maand www.noordlaren.eu, is gemaakt door Ellen Meijer.

De foto valt op door de fraaie winters tinten, waarbij de kleuren van de lucht worden weerspiegeld op de grond en andersom.

Zowel de, overigens mooi scherpe, grassen op de voorgrond als de diagonaal lopende weg geven diepte aan de foto.

Al met al een prachtig verstild winters plaatje dat doet verlangen naar nog meer winterse omstandigheden. (door op de foto te klikken krijg je hem rechtop)

Blijf uw foto’s voor de komende maand gewoon mailen naar: website@noordlaren.eu

Spelregels Foto van de Maand  www.noordlaren.eu:

Iedere Noordlaarder (dorp en directe omgeving) kan iedere maand 1 of meerdere foto’s naar de website mailen (de foto’s kun je gewoon als bestand invoegen) en zo meedingen naar de foto van de maand www.noordlaren.eu.
Iedere maand wordt er door een onafhankelijke en objectieve jury een keuze gemaakt uit de inzendingen.

Er worden geen professionele eisen gesteld aan de foto’s. Wel moet het met Noordlaren of omgeving te maken hebben, dus geen foto’s uit Verweggistan.

De jury let o.a. op originaliteit. Dat kan heel divers zijn, bijv. wat betreft onderwerp of lijnenspel of kleurstelling of camerastandpunt of verzin het zelf maar.

Aan de apparatuur worden geen eisen gesteld. Je kunt met een telefoon soms wel mooiere foto’s maken dan met een (superdure) spiegelreflex.

Door mee te doen geef je toestemming om de foto’s met naamsvermelding op de website en in de dorpskrant te plaatsen.

Mike Snijder

Praat mee over dit bericht via Facebook