Welkom op Noordlaren.eu

Feestelijke opening Clockhuys Plein

logo clockhuysplein

Het Clockhuys Plein opent feestelijk op 6 oktober

Op 6 oktober organiseert het inwonersinitiatief het Clockhuys Plein een feestelijke opening waarvoor alle oudere inwoners van Haren en omliggende dorpen van harte uitgenodigd zijn. Op de landelijke Dag van de Ouderen is er een interessant, inspirerend en creatief programma samengesteld om u kennis te laten maken met alles dat het Clockhuys Plein te bieden heeft!

Over het Clockhuys Plein

Het Clockhuys Plein is een plein voor bijeenkomsten en activiteiten voor ouderen van 50+ in Haren en omgeving. Het is een initiatief van inwoners zélf. Bij het Clockhuys Plein kunt u nieuwe contacten leggen, oude bekenden tegenkomen, deelnemen aan tal van bijeenkomsten óf zelf met ideeën komen. Maak eens een praatje met de coördinator Saskia

Kleiverda, of met één van de vrijwilligers!

De opening

Inge Jongman, wethouder Zorg & Welzijn van de gemeente Groningen, opent formeel het initiatief en Gerjan Navis, emeritus hoogleraar leefstijlgeneeskunde, geeft een inkijkje op wat écht helpt om vitaal oud te worden. Daarnaast is voorzitter Jos Verkuyl, geriater bij het Martini Ziekenhuis, aan het woord over het belang van een initiatief als het Clockhuys Plein.

Na dit interessante onderdeel kunnen deelnemers meedoen aan een carrousel met diverse activiteiten. Er is een proeverij van de leuke activiteiten die het Clockhuys Plein aanbiedt. Zo kunt u meedoen aan verkorte versies van Dansen op Recept, Meezing café en gaan we creatief aan de slag. Het is niet belangrijk hoe mobiel of creatief u bent, gezelligheid staat voorop.

Bent u geen oudere inwoners van Haren, maar wel geïnteresseerd in het initiatief bijvoorbeeld vanuit uw werk ik zorg en welzijn of bij gemeenten? Kom dan ook gerust even langs!

Het programma:

13.00 uur: ontvangst en inloop

13.30 uur: Start programma

16.00 uur: informele nazit

Het Clockhuys Plein verwelkomt u graag op 6 oktober. Meer weten over het Clockhuys Plein? Kijk op clockhuysplein.nl, mail naar info@clockhuysplein.nl of bel ons via 06 12272526!

Praat mee over dit bericht via Facebook