Welkom op Noordlaren.eu

Fietsspeurtocht in het Gorecht

Houtwal-8-na-herstel-min-320x240

Op zaterdag 13 april organiseren studenten van Van Hall Larenstein in opdracht van Landschapsbeheer Groningen een fietsroute met puzzels en vragen over het landschap en de landschapselementen in het Gorecht.

Iedereen mag meedoen aan de fietsroute. Deelname kost €2,00 per persoon. Voor de winnaars van de fietsroute hebben de studenten een leuke prijs georganiseerd!

De routes zijn ongeveer 12 km lang, onderweg beantwoorden deelnemers vragen over het landschap. We starten om 10:00 uur. Er zijn meerdere routes uitgezet in de omgeving van Glimmen, Haren, Onnen en Noordlaren. De verschillende routes hebben een eigen startlocatie. De startlocaties zijn Paviljoen Sassenhein in Haren, multifunctioneel centrum De Rieshoek in Noordlaren, Dorpshuis de Groenenberg in Glimmen en Brasserie de Kastanjehoeve in Glimmen. Bij het aanmelden kunt u uw voorkeur voor een startlocatie doorgeven.

Na afloop wordt er verzameld en kan er gezellig uitgeblazen en bijgepraat worden bij Paviljoen Appelbergen aan de Hoge Hereweg in Glimmen.

Komt u ook 13 april? U bent van harte welkom!
Aanmelden kan via: http://bit.ly/FietstochtGorecht

Datum: 13 apr 2019
Tijd: 10.00
Locatie: Meerdere startlocaties
Georganiseerd door: Studenten van Van Hall Larenstein en Landschapsbeheer Groningen
Contact
Kosten: €2,00

Praat mee over dit bericht via Facebook