Welkom op Noordlaren.eu

Culturele activiteiten voor 50+ senioren bij het Clockhuys Plein

logo clockhuysplein

Stichting het Clockhuys Plein creëert een fijne ontmoetingsplek voor ouderen uit Haren en omgeving die zin hebben om iets te ondernemen. We werken aan verbinding en nieuwe sociale contacten door aansprekende bijeenkomsten of activiteiten te organiseren, vergezeld met een kopje koffie of thee en een praatje.

Eén vrijdag per maand 13:30 – 14:30 uur
Dans op Recept

Lekker meebewegen op leuke muziek onder leiding van een professional, zittend of staand, alles is mogelijk! De deelnemers waren afgelopen november enthousiast, komt u ook? Wanneer? Eén vrijdag per maand van 13:30 – 14:30 uur op 27 januari, 24 februari, 24 maart, 28 april, 26 mei en 23 juni.

Vanaf 17 februari
MeezingCafé

Ook het MeezingCafé was voor herhaling vatbaar. Vanaf 17 februari kunt u maandelijks samen met anderen meezingen en swingen bij het Clockhuys Plein. Zangkwaliteiten zijn onbelangrijk en wilde u altijd al eens solo zingen of toch in een achtergrondkoortje? Alles kan, en het repertoire is eindeloos!

9 en 23 februari en 9 maart (data onder voorbehoud)
Politiek Café

Wat verwachten de ouderen uit Haren van de Provinciale Staten? De verkiezingen staan voor de deur en iedere partij heeft wel een standpunt over ouderen, maar wat vinden ouderen zelf van wonen, zorg, veiligheid, milieu, vervoer? In drie middagen gaan we in gesprek over belangrijke thema’s, onder begeleiding van een onafhankelijke gespreksleider. Wilt u ook meepraten? Kom dan naar het Politiek Café.

Meer weten? Mail naar clockhuysplein@gmail.com

Het Clockhuys Plein is open op: maandag, donderdag en vrijdag van 10:30 tot 14:30 uur
Brinkhorst 3 in Haren.

Bekijk de flyer hier.

Praat mee over dit bericht via Facebook