Welkom op Noordlaren.eu

Crowdfunding actie Rieshoek

Rieshoek FullSizeRenderIn de Rieshoek in Noordlaren vindt vrijdag 30 maart a.s. een activiteit plaats voor de crowdfundingsactie met als doel om het historische pand als ontmoetingsplek te behouden voor het dorp. Deze actie is gestart op 10 maart en op het moment van schrijven staat de teller op ruim €30.000. Zie voor meer informatie ook www.crowdfunding-derieshoek.nl.

Op 30 maart vindt in de Rieshoek een Creatieve Carrousel plaats voor kinderen in de basisschool leeftijd uit Noordlaren en omgeving met creatieve en afwisselende workshops naar keuze. Voor meer informatie en opgave kunt u mailen naar activiteitenrieshoek@gmail.com.

Direct na afloop van de Creatieve Carrousel worden om 15.30 uur foto afdrukken op hout van kinderen van Kinderopvang Oki verkocht onder het genot van een hapje en een drankje. De opbrengsten hiervan komen ten goede aan de crowdfundingsactie.

Vervolgens vindt om 16.00 uur de veiling van een aantal kunstwerken plaats (zie o.a. bijgevoegde foto’s), waarvan (een deel van) de opbrengst eveneens voor de crowdfundingsactie bestemd is. Bent u op zoek naar een uniek schilderij gemaakt door kunstenaars uit de regio, dan bent u van harte welkom!

Ook nog goed om te weten:
Om extra geld in het laatje van de crowdfundingsactie te brengen hebben een aantal kinderen uit Noordlaren het initiatief genomen om hun speelgoed via marktplaats te verkopen.

Op 14 en 15 april staat er een sportieve crowdfundingsactie gepland: een bootcamp 24-uurs-marathon! Hierover volgt nog nadere informatie.

Agniete van Everdingen

Praat mee over dit bericht via Facebook