Welkom op Noordlaren.eu

Concert MRS JOHNSON in de kerk

mrs johnsonNOORDLAREN MUZIEK presenteert op zondagochtend 18 maart om 10.30 uur in de Bartholomeuskerk in Noordlaren: MRS JOHNSON

Het vrouwenkoor Mrs Johnson bestaat uit 21 zangeressen met ruime ….. ervaring in zingen.
Het koor is opgericht in 2Mrs Johnson foto 1005 en heeft sindsdien bijzondere concerten in binnen- en buitenland verzorgd.

Met een afwisselende programmering en een veelzijdig en uitdagend repertoire bereikt Mrs Johnson een breed publiek.

Op 18 maart brengt Mrs Johnson FUNDAMENT, een gevarieerd programma met klassieke en lichte stukken en oude en nieuwe muziek, onder leiding van Japke Hartog. Pianist Ronald Kedra begeleidt Mrs Johnson tijdens dit optreden.
Het programma van het concert bestaat uit vier gezongen blokjes.
Het eerste blokje verbeeldt de winterse kou en het gevoel er alleen voor te staan, waarna in het tweede blokje het gevoel van dreiging, onveiligheid in je eigen huis en angst centraal staat. In het derde blokje bezingt het koor de veiligheid die een thuis, in het bijzonder hier in het Noorden, zou moeten bieden, waarna de muziek in het vierde blokje de veerkracht en de hoop laat horen die mensen ondanks alles steeds weer op de been houden.
Kern van het programma is ‘Fundament’, het gedicht van de Groninger Stadsdichter Lilian Zielstra, dat de componist Henry Kelder op verzoek van Mrs Johnson op muziek heeft gezet voor vrouwenkoor en piano.
Verder kunt u luisteren naar muziek van onder meer Elgar, Anouk, Rheinberger, Ede Staal en David Stone.

Klik op Mrs Johnson foto 2 voor de foto van dit koor.

Zondagochtend 18 maart 2018, aanvang: 10.30 uur, Bartholomeuskerk, Lageweg 8, Noordlaren. Entree inclusief kop koffie of thee: €12,50. Jeugd tot 12 jaar: € 5,00.
Reserveren aanbevolen: info@noordlarenmuziek.nl of cultuur-noordlaren@hotmail.com of 050 4094614 (Jan Luis)

Zie ook onze muziekwebsite www.noordlarenmuziek.nl.

NOORDLAREN MUZIEK
Culturele Commissie Noordlaren

Praat mee over dit bericht via Facebook