Welkom op Noordlaren.eu

Bericht van Vereniging Dorpsbelangen Noordlaren

vlag noordlarenBeste allen,

Door de corona-pandemie was het dit jaar niet mogelijk om in oktober een gezamenlijke verenigingenavond te houden. Vorig jaar organiseerde Dorpsbelangen in oktober zo’n bijeenkomst voor de eerste keer. Die bijeenkomst was toen voorbereid met Winanda Hoegen van Groninger Dorpen.

De aanwezige vertegenwoordigers van de verenigingen, stichtingen, clubs en zo voort uit Noordlaren waren tevreden over die bijeenkomst. Al was het alleen al om kennis met elkaar te maken, ideeën te delen en een gezamenlijke agenda te maken. Die agenda staat nu op de website van ons dorp. Ons verzoek is of jullie belangrijke data/ gebeurtenissen van jullie verenigingen op die site willen (blijven) zetten.

Mocht Dorpsbelangen iets voor de verenigingen kunnen betekenen richting de gemeente laat ons dat dan weten. Ook kunnen jullie als daar behoefte aan is aanschuiven op één van onze komende bestuursvergaderingen. We kunnen dan bijvoorbeeld in een (half) uur gezamenlijk aangedragen zaken bespreken. De eerstvolgende vergadering is op 8 december om 20:15 uur in de Hoeksteen. Ons mailadres is: verenigingdorpsbelangen@noordlaren.eu

We hopen dat we in 2021 in oktober de volgende verenigingenavond kunnen houden en traditiegetrouw daaraan voorafgaand in april de algemene ledenvergadering.

Vereniging Dorpsbelangen Noordlaren

Praat mee over dit bericht via Facebook