Welkom op Noordlaren.eu

Bericht over (geen) festiviteiten op Koningsdag 2020 in Noordlaren

Beste Noordlaarders,

Het Covid-19 Coronavirus zorgt ervoor dat we helaas dit jaar onze Koningsdag-festiviteiten, zoals we die gewend zijn te vieren in Noordlaren, dit jaar achterwege moeten laten.
Bij elkaar komen in de Rieshoek voor een heerlijk koninklijk ontbijt, gezamenlijk de vlag hijsen en het Wilhelmus zingen, slenteren over de vrijmarkt en activiteiten organiseren zit er gewoon even niet in.
Jammer, maar het is nu niet anders.
Het afgelopen jaar zijn ons springkussen, statafels en biersets (in ons gezamenlijk bezit met Kidsclub Noordlaren) volop verhuurd, waardoor onze kas voldoende gespekt was om een mooie dag te organiseren. De planning was ook, om het door de Noordmannen verbouwde lokaal in de Rieshoek voor het eerst te gaan gebruiken voor een ontbijt en een spetterend Koningsfeest.
De verbouwing van het lokaal is door de corona perikelen ook nog niet klaar, maar het wordt wel heel erg mooi. We gaan ervan uit dat we volgend jaar Koningsdag daar gaan vieren!
Vieren we dan dit jaar helemaal geen koningsdag? Als het aan ons ligt wel, maar dan voor iedereen in eigen huiselijke kring.
Op koningsdag 27 april om 12.00 uur laten we voor het saamhorigheidsgevoel, maar ook om personeel uit de zorg en getroffenen van het coronavirus een hart onder de riem te steken de klok van de Bartholomeuskerk luiden. We willen jullie vragen om allen de vlag te hijsen en ga lekker gekleed in het Oranje deze dag.

En……de oranjecommissie heeft nog een kleine verassing voor u in petto de 27e….

Fijne koningsdag en tot ziens in de Rieshoek volgend jaar op Koningsdag 2021!

Met vriendelijke groet,

De Oranjecommissie Noordlaren
Agniete van Everdingen
Jeanette Rozema
Marc Drenth
Joost Veenema

Praat mee over dit bericht via Facebook