Welkom op Noordlaren.eu

Culturele Commissie Noordlaren

Noordlaren Muziek

Agenda 2017/2018
Ook het komende seizoen organiseert Noordlaren Muziek – dat is de nieuwe opgefriste roepnaam van de zo deftig klinkende Culturele Commissie Noordlaren – een concertreeks, en wel voor de 39e achtereenvolgende keer!
Zie ook onze vernieuwde website: www.noordlarenmuziek.nl
Noordlaren Muziek wordt bemenst door Jan Luis, Carolien Overweg en Dirk Herman de Jong.
Het streven is altijd om kwaliteit en diversiteit te brengen voor een betaalbare prijs. Ons thuishonk is de Bartholomeuskerk in het centrum van Noordlaren. Een sfeervolle ambiance met een prachtige akoestiek. Alle concerten zijn op een zondag. Aanvang: 10.30 uur. De entreeprijs – € 12,50 – is voor ieder concert gelijk. In de pauze wordt er een kop koffie of thee geschonken in dorpshuis De Hoeksteen (tegenover de kerk).

toren

Ons programma voor het nieuwe seizoen ziet er als volgt uit:

Zondag 17 september:
Openingsconcert met singer/songwriter Roon Staal en in de pauze een taartproeverij
Mocht u niet weten wie Roon Staal is, kijk op zijn website https://roonstaal.com/, waar u ook YouTube-filmpjes van diverse nummers van hem aantreft. Een van zijn bekende songs is Help me through the night, dat geschreven werd door Ede Staal, een oom van hem. Hij weet een breed publiek te boeien en ook in het hart te raken. Wij zijn verheugd hem op de 17e september te kunnen presenteren. Én: in de pauze organiseren wij zoals inmiddels traditie bij onze openingsconcerten weer een taartproeverij, waar door Noordlaarders gebakken taarten worden aangeboden. Dat is allemaal in de prijs van € 12,50 inbegrepen!

Zondag 15 oktober 2017:
Sara Klein Horsman, mezzosopraan & Vesna Dimcevska, piano met een klassiek liederenrecital
Met veel genoegen kunnen wij de zeer talentvolle vertolker van klassieke liederen Sara Klein Horsman presenteren. Zij zal o.a. liederen van Schubert en van Berlioz (Les nuits d’éte’) zingen. Kijk op haar website sarakleinhorsman.com.

Zondag 26 november 2017:
Dimitar Dimitrov & Elvire Boelee met een klassiek vierhandig pianoprogramma
Twee musici aan één piano (quatre-mains) is altijd iets bijzonders, zeker als de rijke pianoklank door de mooie akoestiek van onze dorpskerk voluit de kerk instroomt. De beide musici vielen al individueel én als ensemble in de prijzen. Zie hun website dimitrovboelee.com.

Zondag 25 februari 2018:
Jeninke de Jong, theatermaker en actrice
Jeninke de Jong voltooide haar kleinkunstopleiding in Amsterdam. Zij trad zeer succesvol op met een songprogramma in het Noordlaarder huiskamerfestival in het voorjaar van 2017. Nu zal zij een geheel nieuw programma brengen: solo kleinkunst en zang. Haar website: https://www.jeninkedejong.nl/.

Zondag 18 maart 2018:
Mrs Johnson, vrouwenkoor
Het in 2005 opgerichte Groninger vrouwenkoor Mrs Johnson bestaat uit 23 zangeressen met ruime ervaring in zingen. Zoals op hun website https://www.mrsjohnson.nl/ Is te lezen hebben zij op de meest bijzondere plekken, ook buiten Nederland opgetreden.
Met een afwisselende programmering en een veelzijdig en uitdagend repertoire bereikt Mrs Johnson een breed publiek.

Men kan zich nu al voor deze concerten opgeven: een mailtje naar info@noordlarenmuziek.nl of cultuur-noordlaren@hotmail.com”
of een telefoontje naar Jan Luis: 050 – 409 4657.

Wilt u op de hoogte blijven van onze concerten via de nieuwsbrief? Stuur een mailtje naar info@noordlarenmuziek.nl of cultuur-noordlaren@hotmail.com”

Noordlaren Muziek
J.Luis
Hovenpad 5
9479PV Noordlaren
0504094657 / 0610523888
janluis796@gmail.com