Welkom op Noordlaren.eu

Vierhandig pianospel door Piano Duo Dimitrov Boelee

concertpanel-26-nov2-1400x2333NOORDLAREN MUZIEK (de nieuwe roepnaam van de Culturele Commissie Noordlaren) presenteert op zondagochtend 26 november om 10.30 uur in de Bartholomeuskerk:

Vierhandig pianospel door Piano Duo Dimitrov Boelee

Het Piano Duo Dimitrov Boelee bestaat uit de Bulgaarse pianist Dimitar Dimitrov en de Nederlandse pianiste Elvire Boelee. Zij spelen een klassiek quatre-mains-programma.

Twee musici aan één piano (quatre-mains ofwel vierhandig) is altijd iets bijzonders, zeker als deze rijke pianoklank door de mooie akoestiek van onze dorpskerk voluit de ruimte instroomt. En een door de Culturele Raad Haren toegekende incidentele subsidie stelt ons financieel in staat het duo op een speciaal voor dit recital gehuurde vleugel te laten spelen. (De in de kerk aanwezige staande piano, die op zichzelf in goede staat is, schiet voor vierhandig spel tekort.)

De beide musici vielen reeds individueel én als ensemble in de prijzen. Zie hun website dimitrovboelee.com.

We horen een pianosonate van Mozart, enkele Lieder ohne Worte van Mendelssohn, muziek uit de beroemde Peer Gynt-suites van Grieg en pianostukken van Brahms en Liszt.

Zondagochtend 26 november 2017, aanvang: 10.30 uur, Bartholomeuskerk, Lageweg 8, Noordlaren. Entree inclusief kop koffie of thee: €12.50
Reserveren aanbevolen:info@noordlarenmuziek.nl of cultuur-noordlaren@hotmail.com of 050 4094614 (Jan Luis)

Zie ook onze nieuwe muziekwebsite www.noordlarenmuziek.nl.

Praat mee over dit bericht via Facebook