Welkom op Noordlaren.eu

Vergroot je Vitaliteit!

yogahoeve.2

Yoga flyer 2 (002)
Heb jij te maken met stress, onder- of overgewicht, slechte concentratie, ongezonde leefstijl, stijf of stram lichaam, slapeloosheid of heb je algemene interesse om te kijken naar jouw eigen fysieke en mentale gezondheid?

Ons doel is om mensen bewust te laten worden hoe belangrijk voeding, rust en bewegen voor je lichaam is en wat dit voor jou kan betekenen. Je leert door de combinatie van bewust eten en yoga goed te luisteren naar je eigen lichaam. Het houdt in dat je jezelf iets geeft wat je nodig hebt. Op deze manier kun je vele fysieke en geestelijke klachten of ziektes verminderen of voorkomen, krijg je meer evenwicht in je hormoonbalans en ga je je fitter en krachtiger voelen.

De workshop wordt verzorgd door yogadocent Karlijn v/d Sluis van de YogaHoeve en voedingsconsulente Ineke Vlaar van praktijk Blijf op Maat.

We starten de workshop met yoga.
De focus ligt hierbij op bewustwording van je lichaam, ademhaling en verschillende houdingen voor het versterken van je spieren, vergroten van je flexibiliteit en een gezonde spijsvertering. Ineke gaat vervolgens in op gezonde voeding en legt uit hoe je met simpele aanpassingen bewuster en gezonder kan eten.
Kortom, geef jezelf aandacht en vergroot je vitaliteit!

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan snel aan voor deze workshop. We werken bewust met kleine groepen van maximaal 6 personen.

Je hebt keuze uit de volgende data:
• zat 7 april van 13:00 – 16:00 uur
• wo 11 april van 13:00 – 16:00 uur
• zat 21 april van 13:00 – 16:00 uur
• wo 13 juni van 13:00 – 16:00 uur
• wo 20 juni van 13:00 -16:00 uur

Locatie: YogaHoeve
Velakkersweg 1
9655 TR Onnen
Voor meer informatie of opgave: contact@blijfopmaat.nl | 06-33593260
We zien je graag op één van onze workshops!
Hartelijke groet,
Karlijn en Ineke

Praat mee over dit bericht via Facebook