Welkom op Noordlaren.eu

Sponsorweekend kinderopvang daverend succes

sponsorweekend kinderopvang

Door: Henk Ensing - Het sponsorweekend voor de kinderopvang dat op 11 en 12 april plaatsvond, heeft een fantastisch resultaat opgeleverd. Op dit moment laat de teller een bedrag van meer dan 3000 euro zien. Een ongekend hoog bedrag dat door de gemeenschap van Noordlaren is opgebracht!

De initiatiefnemende ouders en het organiserend comité zijn dan ook danig onder de indruk, het is een resultaat dat de verwachtingen ver te boven gaat. Naast de hoogte van het bedrag is ook de brede ondersteuning en aanwezigheid van de dorpelingen tijdens het benefietweekend hartverwarmend en mag met recht gesproken worden van een ‘kleintje dorpsfeest’.

Inmiddels heeft de kinderopvang haar eerste twee weken erop zitten. De opvang heeft intrek genomen in het voormalige kleuterlokaal aan de achterzijde van de Rieshoek. Een frisse, zonnige ruimte waar de kinderen en de nieuwe leidsters het erg naar hun zin hebben.

En dat is nog maar een eerste stap. Niet alleen vanuit het dorp, maar ook uit het omliggende gebied begint de animo concreet te worden om van de dienstverlening gebruik te maken. Daarnaast wordt gewerkt aan het organiseren van andere activiteiten zoals de kidsclub.

De plannen waren er, nu hebben we ook de mogelijkheid om deze in de realiteit om te zetten. Namens de ouders en de kinderen daarom ook langs deze weg: Noordlaren bedankt!

Praat mee over dit bericht via Facebook