Welkom op Noordlaren.eu

Sponsorloop KWF op IJsbaan

running-marathonSPONSORLOOP KWF

Op zaterdag 23-4-2016 gaan wij een sponsorloop voor het KWF organiseren in Noordlaren dit naar aanleiding van het overlijden door kanker van 2 dierbaren in onze familie.
De deelname is gratis maar om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF vragen wij wel om een donatie van €7.50 p.p (of meer).

Bij deze sponsorloop heeft u de keuze uit hardlopen of wandelen. Zowel bij het hardlopen als bij het wandelen heeft u de keuze uit 5 of 10 km.
De start van de sponsorloop is bij de ijsbaan van Noordlaren. De wandellaars starten om 10.00 uur, en om 10.30 uur de hardlopers. Er is beperkte kleed en doucheruimte aanwezig.

De route is minder geschikt voor deelnemers met een wandelwagen, voor rolstoel gebruikers is de route ongeschikt.
Op de dag zal er koffie / thee en fris worden geschonken, alcoholische dranken worden er niet verkocht. De opbrengst ervan zal volledig ten goede van het KWF komen.
Verder zal er een poffertjeskraam en een ijscowagen aanwezig zijn, maar ook een stand waar (handgemaakte) sleutelhangers en kaarten gekocht kunnen worden.
Deze sponsorloop wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Haren, Run2Day Assen en Schutrups schoenen Exloo.
De sponsoren Run2Day Assen en Schutrups schoenen Exloo bieden verder aan ieder deelnemer een waardebon aan die bij de genoemde bedrijven kan worden ingeleverd.
Komt allen, en laten we samen proberen om deze verschrikkelijke ziekte een halt aan te roepen, laat KANKER niet zegevieren, dat doen wij, en opgeven is voor ons geen optie.
Voor verdere informatie en opgave ga naar : http://sponsorloop.outdoorcoaching-noord.nl

Namen alle kanker patiënten en ondergetekende, alvast hartelijk dank.

Fred en Dirk Kamminga en Lunsing Cazemier
Voor verdere informatie: Fred Kamminga, Tel: 050-3024219 | 0653-167876

Praat mee over dit bericht via Facebook