Welkom op Noordlaren.eu

Sara Klein Horsman in de kerk

NOORDLAREN MUZIEK (de nieuwe roepnaam van de Culturele Commissie Noordlaren) presenteert op zondagochtend 15 oktober om 10.30 uur in de Bartholomeuskerk:
Sara Klein Horsman 1 (002)
mezzosopraan & Vesna Dimcevska, piano met een klassiek liederenrecital

Met veel genoegen kunnen wij de zeer talentvolle vertolker van klassieke liederen Sara Klein Horsman voor het voetlicht brengen. Naast de recitals die zij door heel Nederland geeft, onder meer voor de Vrienden van het Lied, is zij ook een veelgevraagd solist in de Matthäus-Passion, de Johannes-Passion en de cantates van J.S. Bach, en vele andere grote vocale werken. Op het afgelopen Noordlaarder huiskamerfestival, waar wij al het geluk hadden haar te kunnen contracteren, schitterde zij in een programma met liederen van Franz Schubert. Zij is een rijzende ster, zoals ook uit haar website sarakleinhorsman.com naar voren komt. Op de 15e oktober zingt zij opnieuw liederen van Schubert en naast dit Duitstalige genre misschien wel het hoogtepunt uit de zo heel andere Franse liedkunst: Les nuits d’été (de zomernachten) van Hector Berlioz.

Zondagochtend 15 oktober 2017, aanvang: 10.30 uur, Bartholomeuskerk, Lageweg 8, Noordlaren. Entree inclusief kop koffie of thee: €12.50
Reserveren aanbevolen:info@noordlarenmuziek.nl of cultuur-noordlaren@hotmail.com of 050 4094614 (Jan Luis)

Zie ook onze nieuwe muziekwebsite www.noordlarenmuziek.nl.

Praat mee over dit bericht via Facebook