Welkom op Noordlaren.eu

Nieuws over De Rieshoek

Beste Noordlaarders,
Nog 16 weken te gaan tot 1 oktober. De open vergadering van woensdag 3 mei j.l. heeft opnieuw laten zien dat Noordlaren bruist van de ideeën. Wij voelen ons gesteund door jullie betrokkenheid. Een breed draagvlak is waardevol voor de toekomst van de Rieshoek.
De acties vanuit het projectteam hebben opgeleverd dat we weer in gesprek kunnen met de wethouder. We hebben meer tijd gekregen om met een gedegen financieel voorstel te komen. De gemeente heeft aangegeven binnen 4 weken met heldere kaders te komen waaraan een voorstel moet voldoen. We zijn nu in afwachting van de gemeente. Die kaders zijn nodig om verder te kunnen bouwen aan het voorstel.
De aankomende periode is opnieuw een belangrijke periode. Zo nu en dan is het nodig om meteen te reageren op informatie die plotseling op ons af komt en daarnaast is het nodig om door te kunnen ontwikkelen richting ons gezamenlijke einddoel: de Rieshoek als blijvende ontmoetingsplek.
Prachtig om te zien wat er in krap 3 jaar al tot stand is gekomen en wat een meerwaarde als dit kan blijven voortbestaan. Stel je eens voor hoe de Rieshoek er over 3 jaar kan uitzien,….
Het projectteam is momenteel bezig met het neerzetten van crowdfunding. We zullen jullie hier binnenkort verder over informeren. We kunnen jullie hulp en steun nog steeds goed gebruiken. We blijven jullie op de hoogte houden, dus hou de site in de gaten.

Met vriendelijke groet,
Het projectteam

Karin Bouwmeester, Manon Ensing, Agniete van Everdingen, Janet Fonk, Berber Keidel, Inge Mook, Maartje Peters, Peter Prak, Alie Smith, Jan Geert Veldman en Inge Wagenaar.
- rieshoek.noordlaren@gmail.com
images

Praat mee over dit bericht via Facebook