Welkom op Noordlaren.eu

Concert in de kerk: Meriam De Korte

concert mDe Culturele Commissie Noordlaren vraagt uw aandacht voor een bijzonder artistiek evenement op zondag 19 maart om 10.30 uur in de Bartholomeuskerk in Noordlaren.

Meriam de Korte presenteert met haar Ensemble het programma De Kamer, welk project zij aanduidt als een Dans/Muziek/Tekst-Installatie.

Meriam de Korte organiseert en produceert muziek/dans- en muziektheaterprojecten op bijzondere locaties met o.a. jonge professionele musici en dansers.

Eerdere projecten van haar die veel aandacht trokken waren onder meer: Die Fahrradstand Oper, in een ondergrondse fietsenstalling, waarover recensies volgden in Trouw, de Volkskrant en het AD, en de Opera-Installatie De Behang Conversaties in monument Radio Kootwijk, waarover eveneens recensies in meerdere dagbladen verschenen.

Met De Kamer zoeken Meriam de Korte en haar Ensemble weer de uitdaging op, nu tussen het monument De Bartholomeuskerk en een Dans/Muziek/Tekst-Installatie. Ditmaal vormden de schilderijen van de beroemde Noorse schilder Edvard Munch (denk o.a. aan De Schreeuw) de inspiratie. Het mag in deze voorstelling gaan schuren en wringen: een andere dans en muziektaal, een samensmelting van dans, muziek en gedichten. De gedichten zijn van Jan Kerkhof: onder meer ‘de Kamer’ en ‘Meisjesfjord’. Zij nemen u graag mee alsof u naar een groot schilderij kijkt waar iedere keer een ander luik open gaat.

Reserveren aanbevolen:
via cultuur-noordlaren@hotmail.com
of telefonisch bij Jan Luis: 050 4094657.

Wilt u op de hoogte blijven van onze concerten via de nieuwsbrief? Stuur een mailtje naar cultuur-noordlaren@hotmail.com.

Praat mee over dit bericht via Facebook