Welkom op Noordlaren.eu

Activiteiten in dorpshuis om Noordlaarders te verbinden

hoeksteenEind november worden in De Hoeksteen twee activiteiten georganiseerd met als doel de Noordlaarders met elkaar te verbinden. Op die manier ontstaan wellicht nieuwe contacten en kunnen bestaande contacten worden versterkt.

(M)eat and greet
Op 21 november vindt een (m)eat and greet plaats. Gezellig samen genieten van een eenvoudige en lekkere maaltijd die door dorpsgenoten wordt klaargemaakt. Vanaf 18.30 uur kunnen belangstellenden aanschuiven tegen een prijs van
€ 6,50. Aanmelden voor de (m)eat and greet kan tot 14 november. Om het diner door te laten gaan, zijn minstens twintig deelnemers nodig.

Aanmelden kan bij Titi Hammming, via telefoonnummer 050-4095800 of per mail: havonagele@hetnet.nl. Graag onder vermelding van naam, aantal eters, telefoonnummer en/of e-mailadres.

Ruilbeurs
Op zaterdag 23 november is het de nationale Samen zijn we rijk-dag. Op tientallen plaatsen in Nederland worden dan ruilbeurzen georganiseerd en zo ook in De Hoeksteen in Noordlaren. Je kan je leuke, niet meer gebruikte spullen inleveren en weer iets anders mee naar huis nemen. Zo krijgen de spullen een tweede leven, de één blij met een opgeruimde kast en de ander blij met een nieuw voorwerp.  De overgebleven spullen gaan naar de kringloopwinkel.

De inbreng is tussen 10.00 en 11.00 uur, waarna het onderlinge ruilen begint. Om 13.00 uur kan iedereen komen kijken of er iets voor hem of haar bij is. De beurs duurt tot 14.00 uur. Bel voor vragen met Carina Visser via telefoonnummer 06-20746112 of mail haar: carina@rekenkamernl.nl.

Praat mee over dit bericht via Facebook