Welkom op Noordlaren.eu

Kom ook trommelen tijdens de Kidsclubmiddag!

cajon

Op woensdag 10 december is er weer een Kidsclubmiddag in de voormalige school in Noordlaren. Dit keer gaan we trommelen! Een professioneel docent geeft een workshop cajón bespelen. Een cajón is een, van oorsprong Peruaanse, handtrommel.

Om de kinderen goed te kunnen begeleiden maken we twee leeftijdsgroepen en kunnen er maximaal vijftien kinderen per groep meedoen. Opgeven is dus belangrijk dit keer! Na afloop van de trommelles krijgen de kinderen nog wat te drinken en kunnen ze nog even spelen.

Ouders/verzorgers kunnen tijdens de workshop wachten in de huiskamer van de school. Hier is koffie en thee verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding.

Voor wie?
Alle basisschoolleerlingen uit Noordlaren én de omringende dorpen.

Wanneer?
Woensdag 10 december.
Van 13.30 – 14.15 uur de kinderen van 4 t/m 7 jaar.
Van 14:00 – 15.00 uur de kinderen van 8 jaar en ouder.

Waar?
Voormalige basisschool, Zuidlaarderweg 63 te Noordlaren.

Opgeven?
Uiterlijk 9 december via kidsclubnoordlaren@gmail.com, met vermelding van de leeftijd.

Kosten?
Deelname kost dit keer 1,50 per kind, ter plaatse te voldoen.

De volgende Kidsclub is op woensdag 14 januari. We gaan dan een kampvuur maken, broodjes bakken, muziek maken. Wie helpt er mee met de organisatie?

Vriendelijke groet van het organiserend team.

Over de Kidsclub
Sinds de sluiting van de school in Noordlaren zet een groep ouders zich in voor het behoud van ontmoetingsmogelijkheden voor kinderen in het dorp. Iedere tweede woensdagmiddag van de maand organiseren we een Kidsclubmiddag in en om het voormalige schoolgebouw in Noordlaren. Ook op de mailinglist? Of wil je meehelpen een Kidsclub-editie te organiseren? Stuur dan een berichtje naar kidsclubnoordlaren@gmail.com.

Kidsclub_10_dec_2014

Praat mee over dit bericht via Facebook