Welkom op Noordlaren.eu

Huiskamer LEFF

Dagopvang met huiskamerfunctie in Rieshoekgebouw

In het gebouw van de Rieshoek begint Inge Dokter-Wagenaar binnenkort een dagopvang met huiskamerfunctie.
We laten Inge zelf aan het woord:

Mijn naam is Inge Dokter en ben na 38 jaren in de gehandicaptenzorg te hebben gewerkt in verschillende functies nu als startende ondernemer sinds april gehuisvest in het mooie schoolgebouw “de Rieshoek” in Noordlaren.

De onderneming heet “Leff” en biedt zinvolle dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking die niet in aanmerking komen voor het reguliere arbeidsproces.
We creëren een prettige werkomgeving want meedoen in de arbeidsmaatschappij geeft zelfvertrouwen en versterkt de identiteit.
Door de professionele begeleiding en de kleinschaligheid van de organisatie bieden we een beschermde werkplek waar meedoen centraal staat.

Ik ben heel blij om hier te kunnen starten, maar voor het zover is moet er eerst nog flink geklust worden, daar zijn we nu mee bezig.

De bedoeling is om dagelijks open te zijn van maandag t/m vrijdag in de “Huiskamer” van de school. Deze “Huiskamer” is voor iedereen toegankelijk, het is er gezellig, er is koffie en thee verkrijgbaar en het kan uitgroeien tot een prettige ontmoetingsplek voor jong en oud.

We staan open voor ideeën vanuit de inwoners van het dorp. Op 7 maart was ik bij de bijeenkomst in “de Rieshoek” en heb vele leuke ideeën gehoord waar ik graag aan wil bijdragen om te realiseren dat wat mogelijk is.
De samenwerking met de andere gebruikers krijgt steeds meer gestalte, we versterken elkaar in wat wenselijk en mogelijk is.

Op Koningsdag hopen wij de verbouwing van de Huiskamer zo goed als klaar te hebben. Verder zal ik u (o.a. via de site www.noordlaren.eu) op de hoogte houden over wanneer wij open gaan en hoop u dan graag te kunnen begroeten in de nieuwe “Huiskamer” van Noordlaren.

Met hartelijke groet!
Inge dokter

Praat mee over dit bericht via Facebook