Welkom op Noordlaren.eu

Hondsrun

Zondag 24 september 2017 vindt de 3e Hondsrun plaats bij het Noordlaarderbos vanuit het Natuurvriendenhuis “De Hondsrug” (Nivon).

Voor kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden is dit bij uitstek de kans te genieten van een sportief evenement, waarop de beleving van sport in een aantrekkelijke en inspirerende omgeving voorop staat. Ook als voorbereiding voor de 4 Mijl is dit evenement een goede opstap en test.

Het is een half verhard parcours (schelpenpad en 500 m hard zand) die vanuit Natuurvriendenhuis “De Hondsrug” begint en waar ook de finish is. De Hondsrun wordt een vast jaarlijks terugkerend evenement dat je niet wilt missen. Een mooie omgeving en enthousiaste vrijwilligers die bij het parcours van 3 km ondersteunen zorgen voor een plezierig loopevenement.

Waar: Aan de duinweg nr 6, 9479 TM te Noordlaren ligt het Natuurvriendenhuis “De Hondsrug”. Met openbaar vervoer kan men in Noordlaren met lijn 51 uitstappen om 10 minuten te wandelen of parkeren kan aan de noordzijde van de Duinweg.
Inschrijven en tijdstip start: Inschrijven kan op de dag zelf, waarbij de inschrijftafel binnen is aangegeven. Tussen 10.30 en 11.30 kan men zich inschrijven. De start is om 12.00 uur voor de ingang van het parkeerterrein.
Kosten deelname: De deelname per persoon bedraagt € 5,– , bij inschrijving ontvangt u het Startnummer met spelden voor bevestiging aan voorkant. Een herinneringsmedaille wordt uitgereikt bij binnenkomst na het afleggen van de gewenste afstand.

Het parcours: Het parcours is een ronde van 3 km, waarbij deelnemers voor 6, 9 of 12 km hun rondes kunnen vervolgen. De maximumafstand bedraagt 12 km.

Informatie: Voor meer informatie kan u contact opnemen met Marcel Wetsteijn, 0627432803 of per email op m.wetsteijn@ziggo.nl.

Praat mee over dit bericht via Facebook