Welkom op Noordlaren.eu

Hardloopcursus

Hardloopcursussen, bootcamp en runningtherapie in De Rieshoek

Wij, Karel Jonker, Marijn Jonker en Hink Slagter starten vanaf half april onze activiteiten vanuit de voormalige directeurskamer van de Rieshoek. We hebben een drietal initiatieven, die allemaal in het teken staan van bewegen. Soms letterlijk, soms figuurlijk.

Het eerste initiatief heet Lopenenzo. Onder deze naam verzorgen wij o.a. runningtherapie voor mensen met burnout, stress, overgewicht en depressieve klachten. Daarnaast geven wij groepstrainingen op het gebied van hardlopen (van beginners tot gevorderden) en bootcamp. Alles staat in het teken van een gezondere leefstijl. We doen dit op diverse locaties.

Het tweede initiatief is gericht op de zakelijke markt; Zakenenzo. Ook daar zorgen wij dat teams en organisaties in beweging komen. Figuurlijk, maar ook letterlijk. We coachen managers en begeleiden teams en organisaties in een veranderende economie met nieuwe waarden en normen. Zo begeleiden we teamontwikkeling en vitaliteitbeleid. Centraal staan de 6 E’s; echt, eerlijk, evenwichtig, energiek, enthousiast en eenvoudig. Met deze kernbegrippen richten we ons op de belevingsfactor van de werknemer en de werkgever. In onze visie staat de mens centraal.

Voortvloeiend uit Zakenenzo is Banenenzo als derde initiatief ontstaan. Vanuit de Rieshoek coördineren we onze nieuwe website waarin we snel, vriendelijk en eenvoudig werkzoekenden en werkgevers met elkaar (laten) matchen. Iedereen kan online een profiel of vacature uploaden en wij verzorgen de fysieke match. We voeren assessments uit en adviseren werkzoekenden en werkgevers hun profiel met de belevingsfactor uit te dragen.

Wil je iets weten over hardloopcursussen, bootcamp, runningtherapie of heb je zakelijke interesse in managementcoaching of teamontwikkeling? Bezoek onze websites, mail, bel of kom gewoon eens langs in De rieshoek!

Met sportieve groeten, Karel Jonker, Hink Slagter en Marijn Jonker
www.lopenenzo.nl www.zakenenzo.com

Praat mee over dit bericht via Facebook