Welkom op Noordlaren.eu

Expositiecommissie zoekt exposanten

xpositiesIn dorpshuis De Hoeksteen zijn regelmatig exposities te zien. Deze worden samengesteld door Annet Boekel en Ine Verhoeff, die samen de Noordlaarder expositiecommissie vormen. Nieuwe exposanten zijn altijd welkom en kunnen zich aanmelden bij Ine Verhoeff via 06-81521291.

Op dit moment zijn in De Hoeksteen exposities van Ellie Baving uit Groningen en Janneke Hogerheijde uit Dwingeloo.

Ellie Baving
Baving is schilder. Informatiebron voor haar schilderijen zijn dingen die ze tegenkomt: mensen, dieren, bomen, landschappen, water. Uitgangspunt is datgene wat ze ziet, maar al schilderend ontstaat steeds meer een eigen interpretatie van de werkelijkheid. Laag over laag komen haar schilderijen tot stand met een soms wat droomachtige, surrealistische sfeer.

Janneke Hogerheijde
Janneke Hogerheijde exposeert met een serie theekopjes gemaakt van textiel. Zogenaamde gedenk – en bedenkkopjes. De verhalen bij de kopjes zijn gebaseerd op zowel echte als fictieve personen. Haar werk ontstaat op de naaimachine. Janneke is gefascineerd door het spel van imperfecte lijnen.

8 februari
De exposities zijn nog te bekijken op zondag 8 februari tussen 14.00 en 17.00 uur in dorpshuis De Hoeksteen in Noordlaren.

Praat mee over dit bericht via Facebook