Welkom op Noordlaren.eu

Creatief 2018 met Mooimiek in De Rieshoek

mooimiek. viltIn 2017 werd er veel geëxperimenteerd, prachtige kleurrijke projecten gemaakt en vloog de inspiratie overal rond!

Dank aan alle cursisten die naailes volgden en alle mensen die vol enthousiasme een dagje kwamen vilten.

Er zijn prachtige kledingstukken gemaakt, vachten gevilt, feestjes gevierd, keien en sjaals gevilt…. Mij levert het veel inspiratie op en enthousiasme om 2018 weer fris verder te gaan in de Rieshoek te Noordlaren!

Langs deze weg wens ik jullie alleen een goed en gezond 2018.

Hieronder volgt een greep uit al het moois dat door jullie gemaakt is

mooimiek. div.1.

2018

3 januari: voor kinderen: creatieve carrousel! Geef je nog op!
En zet 28 februari vast in je agenda voor de volgende carrouseldag.

Vachtvilten: dat kan weer vanaf april 2018, buiten bij de Onlanderij te Eelderwolde
Grote vachten en een heerlijke lunch in het restaurant van de Onlanderij,
kortom een gezellige goed verzorgde dag met meditatieve fitness en een mooi zelfgemaakt kleed naar huis. Wil je al een plekje reserveren? Dat kan: 7 april, 25 mei, 9 juni, 6 juli, 1 september, 21 september of 13 oktober.

Aparte groepjes zijn natuurlijk ook altijd op een andere datum welkom in Noordlaren! Lees meer op de site www.mooimiek.nl
.

20 januari kei of sjaal vilten
Maak een prachtige sjaal in zelfgekozen kleuren en print op wol of zijde

21 januari textiel zeefdruk

Er zijn nog 2 plekken en bij meer animo kan ik de workshopgevers van Bobbinhood natuurlijk weer uitnodigen, want het is een heel leuke manier om dat saaie shirt eens te beprinten met je eigen ontwerp. Kijk maar eens op Instagram!

maak je ideale basisjurk
mooimiek. naaien..
Waar loop jij tegen aan bij confectie kleding? Te lang, te kort, te breed bij de heupen, te smal bij de schouders? Niemand is hetzelfde. Dus waarom zouden we in dezelfde kleding lopen? Eind januari gaat deze cursus van start! Waarin we een patroon op jouw maat maken en Floor jullie stylingtips geeft voor het best passende model bij jouw lijf.
lees meer op de website www.mooimiek.nl
.

Sluit vrienden met je naaimachine
mooimiek naailaes
Als je snapt hoe dat ding werkt en vooral ook waarom hij niet werkt, dan wordt het pas leuk om zelf wat te maken. Op de maandagavond en vrijdagochtend zijn er daarom nog een paar plekken vrij. In 10 lessen leer je met je machine omgaan en eenvoudige kledingstukken zelf maken.
Meer lezen? Zie de website www.mooimiek.nl
.

kinder-naailessen in Noordlaren
mooimiek, naaien kinderen.
In Paterswolde zit de groep vol en ben ik overgestapt op elke week les, 10 weken lang. In Noordlaren start 19 januari 5 x om de week om 14.30 uur, aansluitend op een continue rooster. Daar is nog voldoende plek voor nieuwe cursisten! Wie weet er nog een paar enthousiaste jongens of meiden die met naaimachine willen leren werken? lees meer op de website www.mooimiek.nl
.

Annemieke van den Berg van Saparoea doet aan kaarsen maken, keien vilten en vacht vilten. Ze geeft o.a. naailes aan kinderen.
Meer informatie: info@mooimiek.nl.
www.mooimiek.nl

Praat mee over dit bericht via Facebook