Welkom op Noordlaren.eu

Broodjes bakken met de kidsclub op 21 januari

Fuoco_di_bivacco_Puglia_2004Op woensdag 21 januari is er weer een Kidsclubmiddag bij de voormalige school in Noordlaren. De kidsclubmiddag stond eerder gepland voor woensdag de 14e, maar is door de slechte weersvoorspellingen een week uitgesteld.

Dit keer gaan we zelf broodjes bakken boven een kampvuur (en daarna natuurlijk lekker opeten). Om samen het nieuwe jaar in te luiden, zijn ditmaal ook de ouders/verzorgers welkom, om bij het kampvuur wat te drinken, of een broodje te bakken.

Kinderen mogen hun skelter, spacescooter, fiets etc. meenemen om te gebruiken op de ijsbaan.

Voor wie?
Alle basisschoolleerlingen uit Noordlaren én de omringende dorpen.

Wanneer?
Woensdag 21 januari. Van 15:30 tot ongeveer 17 uur.

Waar?
Voormalige basisschool, Zuidlaarderweg 63 te Noordlaren.

Opgeven?
Via kidsclubnoordlaren@gmail.com, met vermelding van de leeftijd en of er een volwassene meekomt (en mee wil helpen met broodjes bakken).

Kosten?
Deelname is dit keer gratis.

De volgende Kidsclub is op woensdag 11 februari.

Vriendelijke groet van het organiserend team.

Sinds de sluiting van de school in Noordlaren zet een groep ouders zich in voor het behoud van ontmoetingsmogelijkheden voor kinderen in het dorp. Iedere tweede woensdagmiddag van de maand organiseren we een Kidsclubmiddag in en om het voormalige schoolgebouw in Noordlaren. Ook op de mailinglist? Of wil je meehelpen een Kidsclub-editie te organiseren? Stuur dan een berichtje naar kidsclubnoordlaren@gmail.com.

Praat mee over dit bericht via Facebook