Welkom op Noordlaren.eu

Huiskamerfestival Achter de Veurdeur

fotocollage-van-oude-deuren-33997484
Muziekvrienden!
Graag geeft de Culturele Commissie Noordlaren een laatste bericht over de op zondag 21 mei a.s. plaatsvindende 2e editie van het Noordlaarder huiskamerfestival Achter de Veurdeur! Er is nog een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar. Zie aan het slot van dit bericht hoe u zich kunt opgeven.
Nog even kort: In 8 verschillende huizen van particulieren rond de Bartholomeuskerk en het ertegenover liggende dorpshuis De Hoeksteen zullen in 3 rondes 8 verschillende huiskamerconcerten plaatsvinden. Alle muzikanten treden 3 maal op, zodat u in de gelegenheid bent om 3 concerten naar keuze bij te wonen. Elk concert duurt een half uur en daarna heeft u tijd om naar een andere locatie te lopen voor het volgende concert. Tussen de middag is er rond de kerk en het dorpshuis het nodige te doen, o.a. zijn er in kerk en dorpshuis gratis toegankelijke exposities en wordt buiten muziek gemaakt.
Op onze nieuwe website www.noordlarenmuziek.nl vindt alle verdere informatie over het festival. Op deze site kunt u zich nog opgeven. U betaalt voor 3 concertrondes slechts € 15,-.
Deze nieuwe editie van een zeker voor een klein dorp als Noordlaren spectaculair te noemen festival is mede mogelijk geworden door belangrijke subsidies van de Culturele Raad Haren en het Dorpsfonds Haren.

Praat mee over dit bericht via Facebook